Dárkové poukazy

Vzhledem k tomu, že se blíží vánoce, rádi bychom vám nabídli trošku netraddiční dárky. Samozřejmě poukazy prodáváme celoročně, nicméně teď je ta vhodná doba obdarovat své blízké. Lidé prý mají různé poukazy pod stromečkem moc rádi 🙂

Seznam možnosti zakoupení poukazu na naše služby

 

Zážitková střelba na střelnici Hliník

Skládá se ze dvou možných poukazů, standard a vip které se liší se v množství zbraní a střeliva. Pro objednání a další informace stačí kliknout na odkaz.

Zbrojní průkaz (Frýdek-Místek)

Přípravný kurz ke získání zbrojního průkazu na naší střelnici. Profesionální ale zároveň příjemně neformální kurz s velice kladným hodnocením absolventů. Pro objednání a další informace stačí kliknout na odkaz.

Zbrojní průkaz (Ostrava)

Přípravný kurz ke získání zbrojního průkazu, u kterého probíhá výuka v Ostravě. Pro objednání a další informace stačí kliknout na odkaz.

Následný kurz držitelů ZP

Kurzy zaměřené na použití zbraně v reálných podmínkách vašeho domova i na ulici. Kurz obsahuje taktické prvky a také se dozvíte a vyzkoušíte spoustu důležitých věcí. Pro objednání poukazu nás kontaktujte emailem.

Firemní zážitková akce

Nejedná se přímo o poukaz, ale vzhledem k výhodné ceně a zajímavé nabídce tuto záležitost nesmíme opomenout. Pro detaily akce nás kontaktujte emailem nebo telefonicky.