Internetový obchod se zbraněmi a příslušenstvím

Přátelé, kamarádi, spousta z vás ví, že u nás lze koupit zbraně a další věci s nimi spojené. Do této chvíle jsme to společně řešili telefonicky a složitě jsme pro Vás museli dohledávat zbraně a přísušeenství, které jste si přáli. Od této chvíle je to minulostí. Připravili jsme a stále připravujeme, pro Vás eshop, kde si můžete zboží pohodlně vybrat a objednat. Následně Vám je buď dovezeme, nebo si je můžete vyzvednout v Ostravě a Frýdku-Místku. Nemáme kamenný obchod, pouze ten internetový a tak si nelze jen tak přijít nakoupit, ale všechno je nutné objednat.

Samozřejmě že o osobní kontakt nepžíjdete, my jsme tady pořád, jsme na střelnici, sedíme v Ostravě. Jde o to, že objednávky se nám hromadily a vznikal chaos a zároveň vy jste si nemohli pohodlně vybrat z naší nabídky v klidu domova a každou cenu jste museli zjišťovat telefonicky. Toto řešení je mnohem jednodušší a zároveň zůstaly zachovány slevy (po registraci), takže u nás stále nakoupíte nejvýhodněji. Internetový obchod stále průběžně doplňujeme o další produkty, takže vede zbraní a střeliva si lze objednat například oblečení. Prostě co zde není dnes, bude zítra.
Pokud byste ale přece jen model zbraně, nebo příslušenství v eshopu nenašli, klidně nám zavolejte, nebo napište a my produkt přidáme obratem přednostně.

Internetový obchod najdete pod odkazem https://nakupzbrane.cz

Věříme, že budete spokojeni. Nicméně zkuste nám prominout chybky, které mohou na začátku vznikat, každý dělal první krůčky 🙂 Kdybyste měli nějaké návrhy, stížnosti, připomínky, požadavky… prostě cokoliv, co nám chete sdělit. Napište na obchod@nakupzbrane.cz

Víte, že jsme lidé, kteří k věcem přistupují profesionálně, ale přesto přátelsky a je na nás spoleh, takže se neobjte zeptat.