Petice za zachování střelnice Hliník

Přátelé střelci i nestřelci, už je to zase tady, zase musíme bojovat za zachování střelnice.
Tentokrát to zkusíme stejně jako odpůrci třeba na to zastupitelé uslyší. Vytvořili jsme pro vás online petici za zachování střelnice Hliník ve Frýdku-Místku a žádáme Vás o její podepsání.

Střelnice je na svém místě od roku 1952, je to spíše než komerce srdeční záležitost (ač svůj provoz dokáže s odřenýma ušima zaplatit). Je to poslední podobná střelnice v okruhu X kilometrů, na které mohou cvičit bezpečnostní složky, je prostě součástí historie města už desítky let. Mimo to dělá Frýdku-Místku mezi střeleckou komunitou dobré jméno. Nepobíráme od města žádné dotace, všechno financujeme sami a snažíme se udržet tradici. Podpisové archy (offline) budou k dispozici na střelnici, online můžete vyplnit a podepsat petici po kliknutí na odkaz.

Víme, že je spoustě lidem osud podobných zařízení lhostejný, ale nemůžeme přece dopustit postupnou likvidaci všech hodnot ve společnosti. Děkujeme. K podepsání petice nemusíte být z Frýdku-Místku. Pokud byste byli ochotni petici sdílet, budeme za to moc rádi.

Zobrazit text petice / Podepsat

 

Přátelé velice Vám děkujeme za komentáře, které jste nám ke svému podpisu petice přiložili. Opravdu nás zahřály u srdíčka. Místy jsme na monitor hleděli úplně nevěřícně a obrovsky nám to zvedlo náladu a utvrdilo nás to v tom, že má naše práce smysl. Děkujeme.